lauantai 13. huhtikuuta 2013

Kieliopintojen muutokset - Englanti

Ensi syksystä alkaen Englannin kurssit uudistuvat. Alla on listattu kurssit, joita Englannin tarjonnasta ensi syksystä alkaen löytyy:

Perustaso:
Spoken Communications in English (kaikille koulutusohjelmille avoin kurssi)
Spoken Communications in English/Tuta&Tijo (meille spesifioitu kurssi)

Jatkotaso:
Written Communications in English (kaikille koulutusohjelmille avoin kurssi)
Written Communications in English/Tuta&Tijo  (meille spesifioitu kurssi)
Advanced English Speaking Skills EI LUENNOIDA 2013-2014
Academic Writing in English
Business English (Suunnattu ensisijaisesti B&T-opiskelijoille, mutta kurssille päässee jos vain mahtuu)
Creative Writing
Art History in English
Society and State
International Negotiations
Direct Study in English

Näiden lisäksi on tarjolla muille koulutusohjelmille ja jatko-opiskelijoille suunnattuja kursseja.

Spoken Communications in English & Written Communications in English on mahdollista suorittaa myös kielikokeena. Ne pysyvät silloin erillisinä kursseina (eli 3+3 op), jolloin on mahdollista, että toinen menee läpi ja toinen ei mene. Kielikoetta varten järjestetään esikarsinta, jonka jälkeen on suullinen koe ja tämän jälkeen kirjallinen koe. Tämä on vasta alustavaa tietoa, joten infoa seuraa myöhemmin.

Written Communications in English kurssin tutalle ja tijolle suunnattu versio luennoidaan samaan aikaan kurssien Liiketoimintatiedon hallinta ja Strategic Management kanssa. Jos jompi kumpi kurssi on tarkoitus suorittaa, on oppimisen kannalta varmasti fiksua ilmoittautua sekä substanssikurssille että englannin kirjalliselle kurssille yhtäaikaa. Kurssit ovat erilliset, mutta englannin kurssilla käsitellään substanssikurssin sanastoa ja aihepiiriä. Mikään pakko molemmille ei kuitenkaan ole ilmoittautua, sillä tutalle ja tijolle suunnatulle englannin kurssille voi ilmoittautua ilman ilmoittautumista substanssikurssille ja toisin päin. Englannin suullista kurssia ei ole meillä vielä integroitu mihinkään kurssiin, mutta näin tullaan luultavasti vielä tekemään.

Millekä englannin kursselle kannattaa sitten ilmoittautua? Alla on kuvattu erilaisten tilanteiden avulla miten tämä uudistus vaikuttaa nykyisiin opiskelijoihin:

1. Englantia tekniikan opiskelijoille suoritettu

Kursseja Written Communication in English, Academic Writing in English ja Society and State suositellaan opiskelijalle. Myös muita kursseja voi oman mielenkiinnon mukaan valita.

2. Englannin kielikoe suoritettu

Kursseja Spoken communications in English ja International Negotiations suositellaan. Myös muita kursseja voi oman mielenkiinnon mukaan valita.

3. Ei vielä opintoja englannissa

Ensin on käytävä perustason kurssi Spoken Communications in English, jonka jälkeen jatkotason kursseja voi suorittaa oman mielenkiinnon mukaan.

4. Useita englannin kursseja suoritettu

Voit valita vapaasti kurssitarjonnasta niitä kursseja, joita et ole vielä käynyt.

Kielikeskus pyrkii olemaan mahdollisimman joustava vanhojen opiskelijoiden kanssa, jotta kaikki varmasti saavat tutkintoon pakolliseksi määritellyt kieliopintonsa suoritettua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti